Antti Kurhinen dissattiin tv-sarjasta – tässä tulee syy!

10.11.2015

Paluun julkisuuteen blogistina tehnyt tosi-tv-jyrä Antti Kurhinen kertoo, että hänen piti alun alkaen esiintyä kuumia keskustelunaiheita antaneen Nelosen Hottikset-sarjan yhtenä osanottajana. Aivan kuten Niko Saarisenkin.

Kurhiselle näytettiin kuitenkin ovea.

-No asia meni niin, että keväällä minut pyydettiin ohjelmaan, sitten koekuvauksiin ja kaikki oli niin happy happy, että nyt oot ohjelmassa ja me ilmoitellaan milloin mikäkin alkaa kesällä kuvauksien suhteen. Sitten tuleekin soitto, että hei Antti, olemme ihmeissään ja pahoillaan, mutta kanavalta tuli käsky, että liian näkyviä tähtiä kuten sinä, eli ne jotka on ollut liian paljon eri ohjelmissa esillä, niin ei haluta ottaa ja halutaan tuoreita kasvoja jotka ei ole niin tunnettuja. Olin sillei, että hää ja ok, Antti vuodattaa.

Nyt Antti on jo onnellinen siitä ettei ovi avautunut.

-Kun on katellut joitain jaksoja telkusta niin olen syvällä huokauksella kiittänyt sitä suojelusenkeliä, että siellä ohjelmassa ei sitten oltukkaan, sen verran häikäilemättömiä itsekeskeisiä mulkkuja on päähenkilöistä suurimmaksi osaksi tehty, että jos nyt ei ohjelmassa ei nabannut mitään, niin tuon ohjelman jälkeen tuskin kukaan fiksu ja filmaattinen haluaa parisuhteeseen.

Antille harmaita hiuksia aiheuttaneista yritys- ja seurustelukuvioista lisää blogissa

 

Lisää luettavaa