Antti Kurhinen sai potkut Kiinteistömaailmasta – syynä härski video

Viihdepersoona Antti Kurhinen kirjoittaa blogipostauksessaan tuntevansa sympatioita potkut saanutta Aleksi Valavuorta kohtaan. Mies töräytteli Twitterissä homolausuntojaan ja joutui luovuttamaan paikkansa urheilujoukkueen leivissä. Antti on kuitenkin sitä mieltä, että Valavuori teki väärin, ja vastuu teoista on otettava.

Hän itse on joutunut kokemaan likipitäen samoja asioita elämässään.

-Ymmärrän täysin yritystä siinä, miksi hänelle annettiin potkut. Olen ollut melkein samassa asemassa kolme vuotta sitten, kun olin Kiinteistömaailmalla duunissa ja samaan aikaan tein todella härskejä videoita Seiskaan. Samalla tavalla sieltä tuli koko Kiinteistömaailman ylimmältä taholta viestiä meidän liikkeeseen, että nyt loppui leikki Kurhiselta – ja se oli siinä! Ulos!Antti kirjoittaa blogissaan.

-Kyllä, oma vika, täysin… Ei voi vastuullisessa duunissa käyttäytyä edes vapaa-ajalla, omassa somekanavassa miten haluaa, se on vaan faktaa.

Tuoreessa postauksessaan Antti kirjoittaa myös vakavasta terveydentilastaan, kertoo huumatuksi tulemisestaan ja puhuu spermakokkauksesta. Blogiin tästä.

Aiheet: