Antti Kurhisella meni hermo Länsisatamassa

Taksisota.

14.01.2020

Reality-tähtenä ja liikennöintiyrittäjänä tunnettu Antti Kurhinen manailee Helsingin kuumaa taksiliikennetilannetta. Itse asiassa kyse näyttäisi olevan sodasta.

-Tämmöinen meininki nykyään myös täällä ihanassa Suomenmaassa. Näin sitä siis yritetään vaikka väkisin saada asiakkaita autoon, blokkaamalla kävelytie sisäänkäynnistä asti, revitään laukut väkisin kädestä laivasta tulleilta ihmisiltä ja sit viel haistatellaan jos et tuu heidän taksiin, Antti avautuu somessa röyhkeistä taksikuskeista.

Ja jatkaa:

-Itsekin taksiyrittäjänä pakko sanoa, että tilanne on riistäytynyt jo ihan käsistä! Jotkut taksiyrittäjät eivät vaan osaa noudattaa maalaisjärkeä tai kunnioittaa toisia. Ihmisiltä on mennyt täysin luottamus takseihin ja sitä saa kuunnella kerta toisensa jälkeen todella surullisia tarinoita asiakkailta siitä miten taksinkuljettajat yrittävät kusettaa maksun suhteen, tai eivät osaa edes yksinkertaisia paikkoja kuten missä on tuomiokirkko. Tai pahimmillaan käyvät kiinni jos jostain ollaan eri mieltä! Oikeesti, mua hävettää ja ketuttaa tää homma aivan helvetisti kaikkien kunnollisten taksiyrittäjien puolesta ja samalla vituttaa suunnattomasti, koska ennen takseihin on voinut luottaa täysin!

Antti vaatii päättäjiltä korjausliikettä asioihin. Muuten kaiken maailman taksisankarit pilaavat maineen.

Lisää luettavaa