Antti Kurhiselle rahakas tv-tarjous ulkomailta – kieltäytyi: ”Etsin vähän toisenlaista…”

Antti Kurhista lähestyttiin innokkaasti.

02.05.2018

Antti Kurhinen on suomalaisen reality-viihteen taitaja. Hän on ollut useampaan kertaan Big Brotherissa, tehnyt historiaa avioitumalla BB-talossa, ja osallistui äärimmäisen suosittuun Talo 2 -formaattiin Venäjällä muutamia vuosia sitten. Tuolta ajalta Antilla on huikea määrä faneja nimenomaan Venäjällä.

Nyt Antti viihdyttää meitä Temptation Island Suomi -formaatissa.

Tänään Comon yhdyttämä Antti totesi saaneensa aivan hiljattain mielenkiintoisen tarjouksen realityformaatista, joka kuvataan ulkomailla luksusolosuhteissa.

-Minulle tarjottiin kuukausipalkkaa.

Paljon?

-Nelinumeroinen summa. Tämän lisäksi olisi saanut vielä ekstrabonuksia.

Antti kertoo, että kyse olisi ollut rohkeammasta realitystä, jossa peitonheilutteluja ei sensuroida vaan näytetään kaikki julki. Yleisö tulee nettisivuston seuraajakunnasta, joka auliisti maksaa katsomastaan viihteestä.

-Etsin vähän vakavampia projekteja, mies toteaa.

Toiseenkin ohjelmaan Antilla oli jo ovet avoinna, mutta hän ei halunnut lähteä siihenkään. Kyse on Suomen markkinoille pian tulevasta ”sokeeraavasta formaatista”.

-Kyllä minulle ohjelmia saa tarjota, ehdottomasti. Hyviä sellaisia, toteaa Antti, joka tunnetaan paitsi huumori- ja pelisankarina myös vakavasta puolestaan keskustelijana ja kantaa ottavana miehenä.

TIS-kulisseista on kerrottu Comolle Antin hurmanneen Temptation Island -porukkaa nimenomaan sillä, että hän osasi pitää hauskaa mutta olla myös aikuinen ihminen.

Lisää luettavaa