Antti Kurhiselta vakava postaus: Hävettää että äänestin Putinia – käännän takkini!

Antti Kurhinen käänsi takkinsa. Syystä.

04.05.2018

Antti Kurhinen on puolustanut toista isänmaataan Venäjää ja sen johtajaa Vladimir Putinia, vaikka muut ovat olleet toista mieltäkin. Nyt Antti on kohdannut asian, joka on saanut hänen ajatuksensa muuttumaan ja takin kääntymään.

Vaikka hän edelleen rakastaa Venäjää, hän häpeää että äänesti Putinia vaaleissa. Antti nimittää Venäjän hallitusta rosvohallitukseksi.

Syynä on se, että viimeisimmällä reissullaan hän kuuli uskomattomia. Hänen äitiään oli syytetty sähkön varastamisesta. Tämä oli kuulemma kytkenyt sähkötaulujen johtoja ja voittanut näin ilmaista sähköä. Naista uhkaillaan nyt oikeudella.

Antti on raivoissaan. Nainen joka ei osaa edes älypuhelinta käyttää kytkisi sähköjä ja varastelisi niitä.

-Virkamiehet olivat mutsin ollessa poissa käyneet siellä hänen rapun sähkötaululla säätämäs jotain johtoja, sitten ottaneet kuvia, käyneet naapureita jututtamassa ja pakottaneet allekirjoittaa todistuksen, että Galina Kurhinen on laittomasti varastanut sähköä!!! Siis iso lol! Äiti oli ymmällään ja lähti selvittää asiaa valtiolliseen sähköyhtiöön, että mitä ihmettä, selitti tilanteen, mutta sen nuori johtaja kuunteli vaan virnuillen ja sanoi lopuksi, että ”en tiedä mitään tuosta, meillä on naapurien allekirjoitukset että varastitte sähköä kytkeytyen laittomasti naapurin sähköön” ja sitten perään kuulutti, ”mutta haluamme olla reiluja ja armollisia, voitte maksaa vain puolet korvausvaatimuksistamme, ette te halua oikeuteen eikä mekään”!

-Kun tuon asian kuulin äidiltä, niin multa meni lopullisesti usko Venäjän nykyiseen järjestelmään! Nyt on pakko niellä oma ylpeys ja sanoa, että hävettää että äänestin Putinia näissä pressavaaleissa!
Mä rakastan Venäjää, mutta sen rosvohallitusta en enää puolusta! Antti huutaa.

Lue blogia tästä

Lisää luettavaa