Ari tyrmistyi tamperelaishotellin tarjoilijasta: ”Tämä ei ole ok”

Asiakaspalvelutilanne, joka ei mennyt kuten Strömsössä.

19.04.2024

Ari-niminen viisikymppinen suomalaismies on kertonut tarinansa Facebookin keskusteluryhmässä, ja myöhemmin terveyssivuston haastattelussa.

Mies kohtasi Tampereella työmatkalla ollessaan erikoisen tilanteen. Tai ei niin erikoisen. Hän on törmännyt tällaisiin aiemminkin.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun nuori ja hivenen liian rento miestarjoilija tuli kysymään tilausta.

-Sitten hän kysyi mitä haluaisin juoda. Pyysin vettä. Saatan toisinaan ottaa lasin light-kolaakin, mutta nyt vettä. Alkoholia en käytä, sillä minulla on sen kanssa vuosikausien ongelma takana, Ari sanoo rehellisesti haastattelussa.

Tilanne muuttui mielenkiintoiseksi. Ari jatkaa:

-Tarjoilija kuvitteli kai olevansa jotenkin huumoriveikko. Hän totesi, että ”ei kai nyt vettä, kalathan parittelevat siinä”. Ja että ”meiltä löytyy nyt se ja se olut, siihen ja siihen hintaan.”

-Ei kiitos, naurahdin. Olen joskus aiemminkin törmännyt tähän tapaan tyrkyttää olutta. Mutta ei se homma ollut vielä siinä. Tarjoilija katsoi minua pitkään, vähän epäuskoisena ja vinkeä ilme kasvoillaan. Sanoi: ”Oletko nyt ihan varma?” Olen, vastasin.

Ari pitää käytöstä pöyristyttävänä. Hänen mielestään suomalaisessa alkoholikulttuurissa on jotain vikaa, jos joidenkin mielestä työmatkalaiset automaattisesti nauttivat oluen ruokansa kanssa illan päätteeksi.

Asia ei kuitenkaan jäänyt tähän. Lue mitä seuraavaksi tapahtui! Juttu kokonaisuudessaan täällä.

Lisää luettavaa