Arjen Pelimies: Kolme sääntöä ravintolassa – ja saat naisen!

Kuvituskuva. Jutun henkilöt eivät liity tähän juttuun millään tavoin.

Arjen Pelimies on länsisuomalainen mies, ikää 30 vuotta, ja aina menossa. Sinkku, joka esittelee kavereilleen uuden tyttöystävän joka kuukausi.

No, ehkä nyt ei ihan näin. Mutta naisia riittää, jostain syystä. Ei Arjen Pelimies edes erityisen hyvännäköinen ole. Juttu toki lentää.

Como kysäisi toimituksen kaveripiiriin kuuluvalta jäppiseltä TOP-3-vinkit siihen, miten saadaan nainen kiinnostumaan baarissa. Tässä ne tulevat. Ovat kuulemma empiirisiä, eli toimivat.

  1. Kuuntele naista. Hänet saa jopa keskeyttää kesken puheen kysyäkseen tarkentavaa lisäkysymystä. Nainen ihailee sitä kuinka kiinnostunut oletkaan hänen jutuistaan. Älä puhu omista asioistasi kuin kysyttäessä, keskity naiseen. Hän pitää siitä että häntä kuunnellaan.
  2. Älä ikinä koskaan milloinkaan kehu naisen ulkonäköä ensimmäisellä äläkä vielä viidennelläkään treffikerralla. Kehu muita piirteitä, mutta ole uskottava. Nainen haluaa toki kuulla kommentteja ulkonäöstään, mutta ei tuikituntemattomilta, sillä niitä hän joka tapauksessa joka hetki saa typerimmiltä miessukupuolen edustajilta.
  3. Pukeudu hyvin, vaikka erikoisesti. Nainen rakastaa omalaatuista, uskaltavaa miestä. Uskallus voi näkyä pukeutumissa, oli se sitten erikoista tai muutoin tyylikästä ja hyvää.

Aiheet: