Suomalainen BB-julkkis: Olen harrastanut seksiä yli sadan kanssa!

Tosi-tv-veteraani Antti Kurhinen on avautunut ihmissuhdekiemuroistaan varsin rohkeasti tuoreimmassa blogikirjoituksessaan. Pikkulahden takaa löytynyt nainen ei sittenkään ollut se oikea. Jotain puuttuu, Antti pohtii postauksessaan. Nainen olisi Antin mielestä jo suurin piirtein menossa naimisiin ja on saanut hysteerisiä kohtauksia. Antti toppuuttelee:

-(…) itkee siellä mun perään koko ajan ja pommittaa viesteillä. Ei ei, ei se todellakaan mene niin, että heti otan hänet sen jälkeen kun pari kaertaa nussittu kivasti. Oon yrittänyt hillitä hänen mieltään ja halujaan seurustelun suhteen. Vastaukseksi sain hysterian ja kerran hän jo jätti minut vaikka ei me olla edes yhdessä ja seuraavana päivänä jo pyyteli anteeks, sekä halus jatkaa meidän yhteydenpitoa. Ota nyt selvää tosta naisesta. En tykkää tommoisesta hysteriasta ja paniikinomaisista ratkaisuista! Itse olen aika varma nyt, että en mä rupee hänen kanssaan seurustelee, en halua huijata häntä enkä itteäni.

Antti ottaa kantaa blogissaan myös Ilta-Sanomissa kirjan tiimoilta esiintyneeseen Amanda-neitokaiseen, joka on kertonut olleensa seksikontaktissa yli sadan miehen kanssa. Myös Antti avautuu:

-Tietysti miehen näkökulmasta tämä on vähän erilainen, kun miehelle 100 kumppania ei sinänsä ole tabu tai nolouden aihe. Itse voin rehellisesti myös tunnustaa, että olen ollut varmasti reippaasti enemmän kuin tuon sadan eri kummppanin kanssa elämäni aikana, mutta en tiedä miten siihen suhtautua, ollako ylpeä vai ollako nolona mieluummin hiljaa? Kun luin tuon jutun, löysin itsestäni paljon samoja piirteitä Amandan kanssa. Välillä sit miettii juuri sitä, että mitä sitä itsessä on vikana kun ei vaan voi olla yhden kanssa ja nauttia hänen kanssaan pelkästään seksistä? Ei, mullakin on täysin samoja ajatuksia. Pakko saada aina uusia kokemuksia, se on vaan jotenkin niin jännittävää tuntea ja kokea miten eri naiset reagoi seksuaalisiin asioihin kanssani.

Antin avoimeen tilitykseen TÄSTÄ

Aiheet: