Baarimikko veti herneet asiakkaalle: ”Saa*anan moukka, nyt lähdet helvettiin”

08.11.2015

Sosiaalisessa mediassa leviää tarina, joka kirvoittaa naurut.

Länsisuomalaisessa kapakassa (ei mainita nimeä) baaritiskille ilmestyi tänä viikonloppuna vanhempi mieshenkilö, jossa oli häirikön aineksia. Sivustaseuraaja kirjoittaa, kuinka mies ilmoitti, ettei maksa paukusta seitsemää euroa, vaan 6,50, koska on entisen omistajan aikana maksanut niinikään saman verran.

Baarimikko ei antanut periksi, jolloin hän sai kuulla olevansa kloppi ja muita saatesanoja. Illan aikana baarityperys ahdisteli myös naisbaarimikkoja ja valitti joka asiasta. Käytännössä siis kauhuasiakkaan prototyyppi: tuo vähän rahaa, mutta aiheuttaa paljon ääntä ja mielipahaa niin työntekijöille kuin muille asiakkaille.

Kun tyypin rellestys vain jatkui, baarimikko suivaantui ja menetti proppunsa.

Silminnäkijän mukaan hän huusi:

-On se nyt vittu että täällä baarissa on näin saatanan typerä moukka, joka on elänyt kahdeksankymmentä vuotta mutta ei ole oppinut käyttäytymään. Tämähän tarttuu saatana minuunkin. Että mene sinä nyt helvetti vähän äkkiä täältä ulos ettei tarvitse heittää. Me ei todellakaan tarvita tuollaisen nuijan rahoja!

Tarina jatkuu seuraavasti: mieshenkilö oli loppuillan hyvinkin suurta kaveria baarimikon kanssa ja käyttäytyi anteeksipyydellen.

Lisää luettavaa