BB-Janitan katkera paluu kotimaisemiin – pakka totaalisti sekaisin!

Janita Lukkarisen pikaiseksi jäänyt vierailu Big Brother -taloon on sotkenut neitokaisen elämän huolellisesti. Paluu kotiin Hyvinkäälle on katkera, sillä Janitan kihlattu ”Henu” on purkanut kihlauksen Janitan talossa tekemien miestöppäysten jälkeen.

Janita vietti tiistain BB-juhlissa villejä hetkiä muun muassa Joukon ja Tommin kanssa. Joukolta hän vonkasi seksiä, mutta tämä ei suostunut puuhiin. Janita perusteli varsin itsekästä toimintaansa siten, että talossa läheisyydenkaipuu on suurempaa kuin ulkomaailmassa, ja ellei kihlattu tätä ymmärrä, hän voi olla entinen kihlattu.

Poikaystävä oli kuitenkin erittäin tietoinen talon tapahtumista ja purki kihlauksen tiistaina. Eilen Janita luovutti BB:ssä kamalan morkkiksen saattelemana, ja tänään hänellä valkeni ensimmäinen aamu katkeransuloisena sinkkuna Hyvinkäällä.

-Mahtaa Janitaa kaduttaa tuollainen tv:ssä tapahtunut julkinen töppäily ja häpäisy, jonka jälkeen lähti parisuhde alta, arvellaan kiivaina käyvillä keskustelupalstoilla.

Totuus onkin se, että Janita on saanut vastaansa melkoisen moraaliarmeijan. Ex-kihlatun Facebook on täyttynyt ainoastaan miestä tukevista kirjoituksista, joissa arvioidaan Janitaa varsin karkealla tavalla. Myös poikaystävän äiti eli Janitan ex-anoppi on ilmaissut kantansa erittäin selvästi.

Ei käy kateeksi 19-vuotiasta hyvinkääläistyttöä!