Business Finland -kohu: Nämä kaksi yritystä palauttaneet jo takaisin 100 000 euroa

Business Finlandin ympärillä yritysten kehitystuista käytävä keskustelu on johtanut siihen, että pari yritystä on jo palauttanut tukirahat.

22.04.2020

Toinen yrityksistä on Palsanmäen huutokauppiaspariskunta Aki ja Heli.

Heitä on kuulemma uhkailtu:

-Nyt tuli meidän mitta täyteen! Jos meidän henkeä ruvetaan uhkailemaan ja talomme uhataan polttaa. Niin raja meni siinä! PALAUTIMME 100 000€ tuen Business Finlandialle, Aki ja Heli kirjoittavat somepäivityksessään.

-Henkinen paine on nyt niin kova että tässä paineessa ei pysty tekemään järkeviä ratkaisuja yrityksen kehittämiseen. Joka ei ole pelkkä nettisivujen päivitys!!! Mutta bisnesideaamme emme avaa kenellekään enempää! Olemme tehneet kaikista uhkailuista rikosilmoituksen! Ihmisiä olemme mekin vaikka olemme yrittäjiä!!

Myös Isojoen Konehalli IKH sai sata tonnia, mutta palauttaa sen. Firma on todella menestynyt ja jakaa omistajilleen osinkoja, ja niinpä moni katsoikin sen tukea kieroon.

Iltalehden mukaan IKH:n kassassa on 18 miljoonaa euroa, se omistaa rahoitusarvopapereita 25,8 miljoonalla eurolla ja sillä on voitonjakokelpoisia varoja huimat 121,4 miljoonaa euroa.

 

Lisää luettavaa