Dannylta superyllätys – 79-vuotias legenda jaksaa yhä!

Danny jaksaa yhä!

Danny julkaisee uuden levyn! Eikä siinä vielä kaikki, vaan todellinen yllätyskin on tulossa.

Mökkitie Records julkaisee 29. lokakuuta Dannyn uuden albumin Kunnioittaen, Danny. Suomen legendaarisin levylaulaja on elänyt pitkän ja vaiherikkaan elämän, jonka tarinoita nivotaan nyt yhteen 11 kappaleen pitkäsoitolla.

Hiljattain 79 vuotta täyttänyt Danny on uransa aikana levyttänyt suuren määrän materiaalia, mutta melko vähän sellaista, jossa mennään oikeasti artistin oman pään sisään tai hänen näkemiinsä ja kokemiinsa asioihin. Kappaleet ovat Musiikkikustantajien Vuoden kevyen musiikin tekijänä palkitun Janne Rintalan käsialaa, muutamaa on ollut kirjoittamassa myös Happoradiosta tuttu Aki Tykki. Levyn on tuottanut Timo Ruokola.

”Totuuspohjaiset tekstit perustuvat elettyyn elämääni ja kokemiini hetkiin. Albumia työstettiin vuorovaikutuksessa, sillä Janne kirjoitti biisit tarinoideni pohjalta. Tämä on urani ensimmäinen albumi, jonka kaikki materiaali on kotimaista ja saman miehen tekemää. Kunnioittaen, Danny on kokonaisvaltainen teos ja kuunteluelämys, josta olen Jannelle ja hänen tiimilleen suuresti kiitollinen”, Danny kertoo.

Albumin lisäksi Dannysta ilmestyy tänä syksynä kirja. Otava julkaisee 28. lokakuuta Pirjo Kemppisen kirjoittaman Tuntematon Danny -teoksen, jossa ääneen pääsevät artistin lisäksi hänen läheisensä.

Aiheet: