Diili-voittaja Sointu ja Jaajo Linnonmaa kommentoivat väitettyä välirikkoaan – sitten on vielä yksi asia

Erikoinen soppa.

24.07.2021

Diilin voittanut Sointu Borg ja hänet yritysimperiumiinsa palkannut Jaajo Linnonmaa ovat Seiskan väitteiden mukaan ajautuneet välirikkoon. Seiska uutisoi jäätävistä väleistä, riidoista ja yhteistyön päättymisestä.

Nyt sekä Jaajo että Sointu ovat astuneet somessaan esiin.

Sointu toteaa, että julkisuus on hankalaa.

-On aika vaikea kuvata tunnetta, kun toimittaja kertoo, että lähipiiri on ollut yhteydessä toimitukseen. Se laukaisee ”vainoharhaisuuden”. Se tekee ennen kaikkea surulliseksi. Kehen voin luottaa? Haluaako joku lähelläni minulle muuta kuin hyvää?⁣ Seiskan puhelun jälkeen aloin puhua puhelimessa työasioista vain ikkunat kiinni.⁣

-Tänään lävähti eetteriin kansi, jossa manataan yhteistyömme päättyvän ja että välimme olisivat jäätävät. Välimme ovat kunnossa ja työsuhteemme ei ole päättynyt, Sointu vakuuttaa.

-Kaipaan työrauhaa. Rauhaa tehdä työtäni. Rauhaa somettaa tavallani. Olla perustelematta ajankäyttöäni someseuraajilleni. En jaksaisi enää jatkuvasti selittää, miten voin tehdä oman firman juttuja ja muita keikkoja nykyisen työn ohessa. Haluaisin vain keskittyä tekemiseen.⁣ Tehdä hyvää jälkeä ja tulosta kaikessa rauhassa.

Jaajo tykittää myös somessaan samaa. Molemmat ovat julkaisseet nauravaisia yhteiskuvia tileillään:

-Harvemmin jaksan ottaa juoruihin tai klikkiuutisiin kantaa, mutta uutinen minun ja Soinnun riidasta on ihan potaskaa. Uutinen pohjautuu kuulema ”lähipiiriin” kuuluvan henkilön ”varmaan tietoon” ja sitä ei kumonnut, vaikka molemmat Soinnun kanssa vakuuttelimme toimittajalle väliemme olevan kunnossa. Totuus on kuitenkin se, että meillä on kaikki hyvin ja oon ollut supertyytyväinen Soinnun valintaan. Kaiken lisäksi meillä on ollut hauskaa tehdä työtä yhdessä ja odotan innolla, että kesäloman jälkeen hommat taas jatkuu. Sen takia tälläinen uutisointi harmittaa. Enempää en jaksa asiasta lomilla stressata, joten jätän kommentoinnin asian osalta tähän. Vinkki: Kannattaa keskittyä omaan tekemiseen mieluummin kuin muiden hiekottamiseen. Silloin voi itsekin saada asioita aikaiseksi.

Jotta paletti olisi entistä ihmeellisempi, Iltalehti on kaivanut rekisteritietoja esiin.

Diili-ohjelman myötä perustetun firman johtoportaassa ei Iltalehden mukaan nimittäin näy Sointu Borgin nimeä. Huhtikuussa perustetun yrityksen nimi oli aluksi Fundly Oy, mutta se on vaihtunut Kolla Oy:ksi. Sointu kertoo omistavansa firmasta 15 prosenttia.

 

 

Lisää luettavaa