Elääkö Andy Kaufman vai oliko kyseessä julma pila – nyt avautuu veli!

15.11.2013

Como kertoi eilen ällistyttävästä väitteestä, jonka mukaan vuonna 1984 ”kuollut” Andy Kaufman olisi yhä elossa. Rumba lähti liikkeelle maanantaina koomikon nimeä kantavassa gaalassa, jossa vuonna 1989 syntynyt nainen esiintyi Kaufmanin tyttärenä. Media tarttui äkkiseltään hullulta kuulostavaan tarinaan, koska myös koomikon veli seisoi lavalla ja näytti uskovan koko homman.

Eilisen Comon jutun jälkeen gaalasta on tihkunut lisätietoa. Veli Michael Kaufman oli lukenut ennen väitetyn tyttären esiintymistä kirjeen, jonka hän oli saanut veljeltään vuonna 1999. Siinä koomikko pahoitteli valekuolemaansa ja vannotti veljeään pitämään asiasta suunsa supussa, kunnes heidän isänsä kuolee.

Kun gaalassa videoitu ”tyttären” esiintyminen lähti leviämään netissä, hänen henkilöllisyydestään ryhtyi syntymään spekulaatioita. Joidenkin mielestä hän on todellisuudessa näyttelijätär, jonka oikea isä on 58-vuotias psykologi.

Eilen Michael Kaufman oli valmis astumaan julkisuuteen The Lead with Jake Tapper –ohjelmassa. Koomikon veli epäilee nyt joutuneensa ison pilan kohteeksi. Hän halusi korostaa, että mikäli väitetty tytär on vain näyttelijätär, hänellä itsellään ei ole ohjelmanumeron kanssa mitään tekemistä. Michael myöskin epäilee, ettei nainen ole tempauksensa kanssa yksin liikenteessä vaan huijaukseen liittyy useampia henkilöitä.

Michael kertoi tuntojensa olevan maanantain jälkeen hyvin sekavia, eikä hän oikein itsekään tiedä, mitä tästä kaikesta ajattelee. Hän ei ollut kuitenkaan missään vaiheessa antanut itsensä innostua liikaa veljensä mahdollisesta elossa olosta.

Michael kiteytti, että vaikka kyseessä olisi julma pila, mikään ei voisi satuttaa häntä enempää kuin Andyn kuolema.

Lisää luettavaa