Ensin suomalaiset joivat kalsarikännejä – nyt korkataan pullo ja…

Kyllä, otetaan nettikännit.

No mitäs ne sitten ovat?

Yksinkertaisimmillaan ihan vain jorinaa ja juomista webbikameran äärellä niin että muut näkevät. Voidaan myös panna kotibileissä kamera kiertämään. Taustalta kuuluu örinää. Jos joku yrjöää, niin sehän on kliimaksi suorastaan – draaman kaari huipentuu.

Eräs ryhmä ei pidä pulloa piilossa. Se otaan julkisesti esiin. Tämä ryhmä on hurjan suosion saavuttaneen Päiväkännit-ryhmän väki. He korkkaavat vaikka keskellä kirkasta päivää, höpöttelevät viinasta, panemisesta, naisista, miehistä – mistä milloinkin. Ja kaikki menee suorana nettiin.

Päiväkännit-ryhmässä Facebookissa on jo toistakymmentä tuhatta jäsentä. Ja jo yhä useampi heistä menee juomaan nettiin. Kun Como tarkisti tänään alkuillasta tilanteen, livenä esiintyi puolenkymmentä jäsentä yhtaikaa.

Muutama viikko takaperin Comon toimittaja seurasi viehättävän tummatukkaisen kaunokaisen juopottelua ensin kaupungilla, sitten kotona. Hän kertoi juovansa kiljua.

Herraparatkoon!

-Jos vaan ryhmän nimen mukasesti keskityttäis päiväkänneihin ja pidettäis hauskaa ja heitettäs paskaa läppää, eiks olis aika jees?

Yllä olevalla tavalla kulminoituu päivä(netti-)kännääjien ryhmän perusolemus.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut