Ex-suomalaisurheilijan känni-ilta: Alkoi masturboida vaimoaan, kun huomasi jotain todella sairasta!

Bazar Kustannus

Ex-vapaaottelija suitsuttaa hormoneiden puolesta urheilussa.

Jarkko Sipilän toimittama ex-vapaaottelijan ja ex-jengiläisen Mika ”Immu” Ilménin elämäkerta on hurjaa ja yllättävääkin luettavaa. Kirja piirtää esiin Ilménin lapsuuden, vapaaottelijataustan, jengiajat Cannonballissa sekä vankila-ajan.

Immu kertoo kirjassa muun muassa lapsuudenystävästään, joka oli yläkerran Tomi. Nimittäin Tuomisen Tomi, formulaselostaja ja tv-persoona.

Huumoriakaan ei kirjasta puutu. Raskaassa jurrissa kotiin palannut Immu kömpi kerran vaimonsa viereen.

-Ajattelin että hieron vähän Sannan pimppaa niin kyllä tämä iloksi muuttuu.

Homma kuulemma eteni ja hän teki siinä jo reippaasti hommia, kunnes Sanna kääntyi ja sanoi. ”Hei, mä en oo Sanna”.

-Voitteko vittu kuvitella. Se oli Sannan äiti Kaija, Immu kirjoittaa.

-Mä olin siinä että ”oi” ja fiksuna miehenä pahoittelin tilannetta sanomalla ”hupsista”.

Immu kertoo kirjassa olleensa aina hormoneiden puolestapuhuja. Hän on sitä mieltä, että jos on rosvo, pitää se tunnustaa, ja jos tykkää hormoneista, se myös. Hänen mielestään on naurettavaa, jos joku väittää nostavansa ”natukkana” penkistä kaksi sataa kiloa.

-Ei rättisitikalla voiteta formulakisoja. Se ei vain onnista. Ihmettelen tätä nykyistä kaksinaismoralismia, hän toteaa ja tuumii, että aineet olisi syytä sallia.

Hermo aineiden käytöstä paloi. Kerrankin hän töni liian hitaasti tien ylittäneen pariskunnan ojaan ja hyppi kauppakassit lyttyyn asvalttiin. Vasta sitten hän huomasi kuskaavansa autollaan mutsiaan.

-Hävetti niin saatanasti.

Sitten seuraava vaimo sai päähänsä että lapsi! Immu spermatestiin!

-Sillä viikolla olin työntänyt pakaraan neljä sustanonia niin että päässä surisi. Vetelin hanskaan ja tuloksen mukaan mulla oli näytteessä alle 3000 siittiötä, kun piti olla muutama miljoona. Hoitaja voivotteli, mutta mä otin tuloksen vastaan hymyssä suin.

Aiheet: