Helmiltä erikoinen päivitys Dannyn ja Erikan Ruotsin-matkan tuoksinoissa – oliko tässä mystinen vihjaus?

Vaikka Danny ja Helmi ovat kiistäneet kolmiodraamapuheet suhteessa Danny exään, Erika Vikmaniin, tapaus saa jänniä piirteitä koko ajan.

09.04.2022

Nyt Danny ja Erika Vikman on bongattu kynttiläillalliselta Ruotsista. Asiasta uutisoi Seiska. Mukana oli myös Dannyn sihteeri Leila Salmelainen sekä Erikan sisko Jennika Vikman.

Seurueessa oli peräti kymmenen henkeä. Seurue on liikenteessä Ruotsissa, koska Dannylla on siellä keikkoja.

Seiska kirjoitti eilisessä jutussaan, että silmiinpistävä yksityiskohta illallisella oli se, että Erika ja Danny istuivat ruokapöydässä toisiaan vastapäätä kuten tapaetiketin mukaan parisuhteessa olevat yleensä plaseerataan.

Dannyn ja Erikan lämpimät välit ovat puhuttaneet jo pitkän aikaa. Sävyä ne saivat, kun Erika esitti Dannylle koskettavan laulun MTV:n Laulu rakkaudelle -ohjelmassa. Vaikka ohjelma oli nauhoitettu aiemmin, se oli nauhoitettu aikana jolloin Dannyn ja Helmin ystävyys on ollut jo vahvasti olemassa. Danny nähtiin myös Erikan laivakeikan yleisössä tammikuussa.

Helmi Loukasmäki on aiemminkin tehnyt vihjailevia päivityksiä, ja nyt tuli taas Instagramin tarinaosiossa muuan.

Helmi soittaa Virve Rostin Sata salamaa -kappaletta, kohtaa jossa lauletaan ”ei rakkautta voi riistää multa…, toivo jäljelle jää…”

 

 

Lisää luettavaa