Henna Kalinainen sai tappouhkauksen, oven takanakin käyty: ”Itkin täristen sängyssä hievahtamattakaan”

Henna bloggaa uhkauksistaan.

Värikäs viihdepersoona Henna Kalinainen on blogannut uhkailuista, joiden kohteeksi julkut joutuvat. Hän kertoo saaneensa tappouhkauksia, joista viimeisimmät ovat aivan lähiajoilta.

Nainen kertoo maanneensa sängyssä itkien hievahtamatta tuntikausia, kun oven takana on ravattu ja pimpoteltu. Kavereita ne eivät ole, sillä kaverit soittavat ennen tuloaan.

-Minä puhun samaan aikaan hätäkeskukseen, kun joku tiirailee postiluukustani ja kuuntelee. How scary is that! Henna bloggaa.

Ovi on myös joskus hajotettu. Nettiin on lisätty kuva Hennasta ruumispussissa. Nainen kertoo itkien tärisseensä sängyssään, kun ovella on oltu. Muuan ”häiriköistä” tosin paljastui naapurin ystävälliseksi rouvaksi, joka yritti tuoda Hennan koiralle ruokaa, mutta todellisia hullujakin on ollut liikenteessä, ja asiat ovat edenneet poliisille.

Kerran Hennan postiluukku räpsähti. Lattialle tömähti jotain todella rikollista, eikä kyse ole mistään ulosteesta tai mistään. Lue Hennan jännittävästä blogista lisää. TÄSTÄ.

EDIT: 18.6.2017 Henna Kalinainen tahtoo korostaa, että ikävät tapaukset ovat sattuneet hänen edellisessä asunnossaan, ei nykyisessä.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut