Henna Peltonen raskaan asian äärellä: Olen pitkään halunnut avautua tästä

-Olen pitkään vaiennut aiheesta, joka on raastanut eniten sydäntäni, bloggaa Henna Peltonen.

Henna Peltonen on suruissaan.

-Kaksi vuotta sitten poikani Jake sai elämäänsä biologisen isänsä, joka ei ensimmäiseen kolmeen vuoteen halunnut olla tämän kanssa missään tekemisissä, hän kirjoittaa.

Kyse on koko kansan laulaja Tauskista.

-Kun hänen (Tauskin) mielensä tapaamisista muuttui ja hän halusi yhtäkkiä vuosien jälkeen alkaakin tutustua poikaansa, minä totta kai (tai ehkä taas aivan liian kilttinä) annoin mahdollisuuden ja annoin isän ja pojan tavata ja alkaa tutustua toisiinsa. Olin tehnyt hyvin selväksi, että pojan elämässä joko ollaan tai ei olla.

Nyt tilanne on Hennan mukaan muuttunut.

-Pojan Whatsapp-ääniviesteihin ja autojen kuviin ei yhtäkkiä enää vastata. Ja poika odottaa ja ihmettelee. Isä ei onneksi koskaan ole ollut pojalle sentään niin läheinen, että Jake päivittäin hänen peräänsä kyselisi. Satunnaisia kyselyitä silloin tällöin. Syntymäpäivän iltana hän ihmetteli miksi isä ei soittanut.

-Mutta eilen kun kävimme syömässä paikassa, jossa Jake oli isänsä kanssa kesällä käynyt, ikävä laukesi ja illalla se purkautui lohduttomana itkuna. Oli sydäntä raastavaa kun itkun syyksi selvisi ikävä isää, Henna kirjoittaa.

Henna bloggaa, etteivät väitteet siitä ettei hän antaisi Tauskin tavata lastaan pidä alkuunkaan paikkaansa.

Lue kohahduttava tilitys TÄÄLTÄ

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut