Huh huh! Saara Aalto esitti juuri Portugalissa uudistuneen Monsters-show’nsa – tällainen spektaakkeli nähtiin!

30.04.2018

Comon toimittaja Jouni saapui jo lauantaina Lissaboniin raportoimaan Euroviisuista. Tämä on jo kolmas vuosi putkeen, kun lupaamme raportoida viisuviikon tapahtumia suoraan paikan päältä. Myös Saara Aallon ja hänen kilpakumppaneidensa haastatteluja tullaan täällä näkemään.

Ennen kuin Saara Aallon kappale viisuihin valittiin, oli puhe, että Espoon Metro Arenalla nähtävä voittoveto siirrettäisiin sellaisenaan Portugalin viisulavoille. Voittajaksi selviytyneen Monstersin lavashow’ta kuitenkin parjattiin sekavaksi, joten Aalto kertoi pian, että show tulee sittenkin menemään laulua lukuun ottamatta täysin uusiksi.

Noiden aikojen jälkeen uudesta esityksestä on tihkunut vain vähän tietoa. Saara muun muassa yllätti kertomalla, että hänen ex-miesystävänsä, tangokuningas Teemu Roivainen, tulisi laulamaan biisin taustoja. Tämän lisäksi Lissaboniin lupailtiin niin valtavaa ja ennennäkemätöntä lavastetta, joka pitäisi kyhätä kokoon vasta paikan päällä.

Noh…

Äsken Aalto veti Monstersin ensimmäistä kertaa Lissabonin harjoituksissa ja meno oli toden totta hyvin erilaista kuin UMK:ssa. Mustaan paljettipukuun pukeutunut Saara aloitti esityksensä Espoossakin nähdystä, Domino-biisistä muistuttavasta pyörivästä hökötyksestä, minkä jälkeen hän jalkautui villisti liikkuvien tanssijoiden pariin. Loppuhuipennus tuli, kun englanniksi ”enää pelkää en” -laulava Saara kaatui korokkeelta selkä edellä kannattelevien käsien varaan.

Kun show alkoi, hiljeni kiireinen pressikeskus. Tämän jälkeen valtava puheensorina taas alkoi esityksen päättävän pudotuksen ja kollektiivisen kohahduksen jälkeen.

Mene ja tiedä! Omaan makuuni koreografiaa oli hieman turhankin paljon, minkä lisäksi ainakin ensimmäisessä harjoitusvedossa kamera oli vähän liian levoton. Lisäksi alun pyöriminen tuntui hieman liialliselta lisältä, vaikka se sinänsä hienoa olikin. Ainakin tätä pyöritystä kritisoitiin suureen ääneen viereisessä pressipöydässä, jossa oltiin kovasti sitä mieltä, että vähemmälläkin olisi pärjätty, kun mukana on Saaran kaltainen mahtava laulaja.

Jännä nähdä, miten tämä tästä vielä kehittyy!

Lisää luettavaa