Huh mikä jälki! Janni Hussi esitteli tuoreen syöpäleikkauksensa massiivisen arven!

Pahanlaatuinen sarkooma leikattiin olkapäästä muutama päivä sitten.

10.06.2019

Janni Hussilta leikattiin pahanlaatuinen tukikudossyöpä olkapäästä muutama päivä sitten.

Nyt nainen poseeraa tuoreessa kuvassa, jossa myös leikkausarpi on nähtävissä.

-Täällä voidaan olosuhteisiin nähden oikein hyvin! Nöyrä kiitos kaikille, ette arvaa miten paljon oon saanut positiivista energiaa, Janni kiittelee palautteesta. Hän kiittää myös lääkärikuntaa ja hoitajia.

-Olkapäästä on leikattu nyt iso pala ihoa pois, ja se saatiin onneksi tehtyä ilman ihonsiirrettä vapauttamalla kainalosta kielekkeellä lisää ihoa. Liikkuvuus on vielä aika pyöreä nolla, koska iho kiristää niin paljon. Siksi aloitamme toimintaterapian parin viikon sisään ja ensimmäinen kontrolli on puolentoista kuukauden päästä, nainen toteaa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Moi kaikki! 👋🏻 Täällä voidaan olosuhteisiin nähden oikein hyvin! Nöyrä kiitos kaikille, ketkä ootte laittanut tsemppaavia viestejä. Ette arvaa miten paljon oon saanut niistä positiivista energiaa. 💙🙏🏻 Kiitos myös lääkäreille, hoitajille ja kirurgille. . . Olkapäästä on leikattu nyt iso pala ihoa pois ja se saatiin onneksi tehtyä ilman ihonsiirrettä vapauttamalla kainalosta kielekkeellä lisää ihoa. Liikkuvuus on vielä aika pyöreä nolla, koska iho kiristää niin paljon. 😅 Siksi aloitamme toimintaterapian parin viikon sisään ja ensimmäinen kontrolli on 1,5kk päästä. . . Blogissa lisää voinnista ja fiiliksistä. Tämän jälkeen siirrytään taas muihin aiheisiin, elämä jatkuu. 😌💙

Henkilön Janni Hussi (@jannihussi) jakama julkaisu

 

Lisää luettavaa