Huippukaunotar Jessica Alba sanoo sen suoraan: Ennemmin lasilliselle kuin kuntosalille rehkimään!

17.05.2015

Hollywood-tähdet tuntuvat usein tavallisista tallaajista yli-ihmisiltä. Ollaan huippuhyvännäköisiä ja jaksetaan treenata päivittäin. Siinä sivussa hoidetaan työt ja kasvatetaan lapset, jotka ovat parinkymmenen vuoden päästä niitä uusia huippuhyvännäköisiä.

Jessica Alba kuitenkin antaa Hello!-lehden haastattelussa itsestään ihanan tavallisen kuvan. Hän myöntää, ettei salilla käyminen jaksa enää napata.

Näyttelijä on joutunut treenaamaan ahkerasti saatuaan tyttärensä, jotka ovat nyt 3- ja 6-vuotiaita. Hän kyllästyi koko hommaan ja ottaa nykyään töiden jälkeen mieluummin lasillisen viiniä kuin lähtee huhkimaan hiki päässä.

Muutenkin Alban mielenkiinnon kohteet ovat tuikitavallisia. Hän haluaa viettää aikaa lastensa kanssa, soitella kavereilleen ja katsella televisiota.

34-vuotias näyttelijätär ei lähde myöskään jeesustelemaan kauneusleikkausten suhteen. Hän kertoo omaavansa hyvät geenit ja välttäneensä esimerkiksi raskausarvet. Alba tietää, että kaikki eivät ole yhtä onnekkaita ja ymmärtää täysin, jos joku haluaa käydä itseään korjailemassa raskauksien jälkeen. Vaikka toistaiseksi kaunottarella itsellään ei ole ollut tarvetta operointeihin, hän myöntää, että mieli voi muuttua ikävuosien noustessa.

Lisää luettavaa