Janita Lukkarisen voimat vähenevät sairaalassa: ”Kortisonikuurini kolminkertaistettiin”

Janita Lukkarisen joulu ei mennyt suunnitelmien mukaan.

26.12.2019

Hän kertoi somessa joutuneensa sairaalaan ambulanssikyydillä syövästä johtuvan ”kohtauksen” vuoksi.

Tarkemmin hän ei eritellyt millaisesta sairauskohtauksesta oli kyse.

-Äiti antoi mulle niin hyvän joulun kuin sairaalassa lapselleen voi.  Mun syöpä uusiutui kolmannen kerran, lymfooma, agre IV Bulk… Voimat vähenevät ja vähenevät, kortisonikuuria kolminkertaistettiin, jotta pysyn hereillä osan päivästä, Janita kirjoittaa seuraajilleen.

-Lukenut vuoden aikana niin monen mahtavalla asenteella varustetun nukkuneen pois. Sytytän kynttilän jokaiselle syöpään menehtyneelle, syöpää sairastavalle sekä heidän omaisilleen. Haluan tällä päivityksellä osoittaa, että kannan sydämessäni jokaista syöpäsairasta, syöpään menehtynyttä ja jokaista heidän omaistaan, hän jatkaa.

Janita julkaisi myös koskettavan ja äidilleen osoitetun kirjeen:

Olemme tähtinä taivaalla, seuraamme sieltä peräänne kun ette edes arvaakaan seuraavani Sinua juuri tällä hetkellä. Kuiskaan tuulena korvaasi, leikin hiuksillasi kasvoillasi, pois en mennyt, energiani jatkaa muodon toisen saatuaan. Kesällä olen perhosena, jota kauniimpaa et ole nähnytkään, enhän ikinä pois mennytkään. Olen painauma sängyssäsi, olen tuoksuna huoneessa, lämmin tuulahdus niskassasi, olen ikuisesti vierelläsi.

Juuri kun olit miettinyt minua olin tähdenlentona yötaivaallasi, kun mietit minua annoin sinulle yhteisen muistomme ajatuksiisi, juuri kun et ajatellut minua, minä seurasin sinua. Olit niin suuri osa elämääni, enkä tiedä missä muualla olisin täällä niin turvassa kuin seuratessani sinua. Ehkä se ottaa hieman aikaa, joku päivä en kokoajan enää sinua seuraakaan, mutta silloin aina kun mietit minua, mä vierellesi palaan. Aika parantaa, aika kyllästää muistot lämpimillä sävyillä ja niille kultareunuksen antaa.

♥️ Rakkaudella, Tyttäresi

Lisää luettavaa