Janni Hussi paljastavassa bikinikuvassa: ”Tervetuloa naisen anatomia -kurssille!”

Janni laittoi hauskan kuvan!

22.01.2020

Janni Hussi hauskuutti Instagram-seuraajiaan hassulla kuvalla.

Kuvakin oli hassu, mutta teksti selittää sitä enemmän:

”Tervetuloa NAISEN ANATOMIA MINUUTISSA -kurssille! Otathan hyvän asennon ja heristät korvasi kuulolle. Nyt tulee niin shokeeraavaa asiaa, että kannattaa tarratta hatustaan kiinni tiukemmin kuin Kikka hanurista.
.
.
Minä olen nainen. Meitä on tällä maapallolla n. 3,8 miljardia, eli noin 49,6% koko väestöstä. Suomesta lajitovereitani löytyy reippaat 2,7miljoonaa”, Janni lataa ja jatkaa:

”Naisen vartalo on mitä ihmeellisin kapistus. Se ei nimittäin näytä yhtenäkään päivänä samanlaiselta! Miettikää, siinä olis kamelionteillakin tekemistä muuntautua tässä tahdissa! Yhtenä päivänä on niin slimmi olo, että farkut meinaa tippua päältä kun seuraavana samat housut ei enää mene kiinni. Tai jos ne vaivalla meneekin, niin iltapäivästä lounaan yhteydessä ne puristaa niin paljon, että nappi sinkoaa omatoimisesti edessä istujan silmään.”

Tämän jälkeen Janni kertoo muun muassa kuukautisista. Lue koko teksti alta!

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Tervetuloa NAISEN ANATOMIA MINUUTISSA -kurssille! Otathan hyvän asennon ja heristät korvasi kuulolle. Nyt tulee niin shokeeraavaa asiaa, että kannattaa tarratta hatustaan kiinni tiukemmin kuin Kikka hanurista. . . Minä olen nainen. Meitä on tällä maapallolla n. 3,8 miljardia, eli noin 49,6% koko väestöstä. Suomesta lajitovereitani löytyy reippaat 2,7miljoonaa. . . Naisen vartalo on mitä ihmeellisin kapistus. Se ei nimittäin näytä yhtenäkään päivänä samanlaiselta! Miettikää, siinä olis kamelionteillakin tekemistä muuntautua tässä tahdissa! Yhtenä päivänä on niin slimmi olo, että farkut meinaa tippua päältä kun seuraavana samat housut ei enää mene kiinni. Tai jos ne vaivalla meneekin, niin iltapäivästä lounaan yhteydessä ne puristaa niin paljon, että nappi sinkoaa omatoimisesti edessä istujan silmään. . . Aina edes päivän vaihtumisella ei ole väliä. Toisinaan aamun ja illan välillä peilistä saattaa katsoa täysin toinen ihminen. Se joka aamulla lähti kotelomekossaan valloittamaan maailmaa, palaa töistä sen näköisenä kuin olisi vetänyt vuoden pelkällä bissellä. . . Meillä hedelmällisessä iässä olevilla naisilla on myös kerran kuussa kuukautiset (hihihi, apua se sano MENKAT!!!) Niin, tämä puolestaan liittyy monimutkaisempaan munarakkulan kypsymiseen ja irtoamiseen, josta voi ovulaation aikaan tapahtua hedelmöitys. Tätä kutsutaan myös raskaudeksi. Tarinat haikarasta eivät siis olleetkaan totta, sorry. . . Toisilla naisilla premenstruaalioireyhtymä, kavereiden kesken PMS, voi aiheuttaa mm seuraavaa: . . ✔️Itkuun purskahtaminen, koska tajuat miten söpö oma koirasi on. ✔️Silmitön raivari, koska et löydä toista sukkaasi, etkä ole vielä 3:een tuntiin myöhässä mistään. ✔️Syöt kaiken. Ja enemmän. ✔️Et mahdu rintaliiveihisi. Etkä haluaisikaan, koska tisseihin sattuu niin s**tanasti. ✔️Luulet nielaisseesi ilmapallon. Mutta tiedät, että edes piereminen ei auta tähän turvotukseen. . . Kas näin naisen anatomia minuutissa! Toivottavasti viihdyit tunnilla ja opit jotain uutta! Haluan toivottaa sinulle varovaisuutta toivuksien kanssa, sillä emmehän me kaikki ole turvotuksesta huolimatta tiineinä. . . Ps. Kuvien välissä on 23 vuorokautta. Tätä kutsutaan myös kuukautiskierroksi.

Henkilön Janni Hussi (@jannihussi) jakama julkaisu

Lisää luettavaa