Jari Sillanpään hurjille valokuville tuli selitys – kertoo mikä häntä vaivaa

Jari Siltsu Sillanpää bongattiin pyörätuolissa Espanjassa. Alkoi huhumylly jauhaa. Nyt puhuu Jari itse. Keikkoja perutaan.

 

07.05.2022

Laulaja Jari Sillanpään terveysongelmia on arvuuteltu mediassa viikkolehden toimesta. Sillanpää oli bongattu nousemassa Espanjasta Suomeen vievään koneeseen pyörätuolissa. Sillanpään arveltiin saaneen pahaksi äityneen ruusun jalkaansa, sillä hän on kärsinyt siitä aiemmin.

Nyt Sillanpää tulee itse ääniin omassa somepäivityksessään, jossa hän ilmoittaa joutuvansa valitettavasti siirtämään kesäkuuksi suunnittelemiaan konsertteja.

-Tovi sitten kirjoitettiin mediassa, että terveyteni on romahtanut. Tämä uutinen on suuresti liioiteltu ja jättää runsaasti tilaa lukijoiden mielikuvitukselle, Sillanpää selventää.

-Ei savua ilman tulta kuitenkaan. Lonkkani on reistaillut muutaman vuoden ja nivelrikko on nyt äitynyt siihen pisteeseen, että pitkät siirtymät kävellen aiheuttavat kovaa kipua.

-Ilomielin porskutellaan silti eteenpäin, ja onneksi tähän on apua saatavilla. Olen onnellisesti uuden lonkkanivelen omistaja jo alkukesästä. Leikkauksesta toipuminen vaatii kuitenkin aikansa ja joudumme siirtämään kesäkuun konsertit. Täten kesäkiertueeni alkaa kotikunnastani Vihdistä 1. heinäkuuta, Jari Sillanpää ilmoittaa.

Lisää luettavaa