Jennan viesti Facebookissa on vähän pelottava: ”Oletteko asettaneet kotiintuloajat miehillenne?”

Naistenhuone-FB-ryhmässä nähtiin erikoinen aloitus. Niin erikoinen että se päätyi jopa Feissarimokat.comiin pällisteltäväksi.

Jenna-niminen facettaja kysyi muilta Naistenhuoneen käyttäjiltä, että ovatko nämä asettaneet miehilleen kotiintuloajat.

Hän selvensi omaa tilannettaan:

Meillä pitää olla kotona arkisin 21.00 mennessä ja viikonloppuisin 23.00.

Jos joku tätä pitää hivenen erikoisena aiheena, niin ei. Tähän vastasi Katja:

Tästäpä virisi keskustelua niin ryhmässä kuin Feissarimokat.comissakin. Moni epäili koko juttua sarkasmiksi, mutta Feissarimokien keskusteluissa oli asiasta perillä oleva taho, joka kertoi, että henkilö lienee ollut kysymyksenasettelussaan aivan tosissaan.

– Itse asiassa noita kotiituloaikaa rajoittaneita ihmisiä on olemassa. Sääliksi käy puolisoja/seurustelukumppaneita. Meillä on ihan ilmoitusasia, että ”Meen Jarpin mökille, palaan sunnuntaina”, kommentoi muuan nainen.

Myös toisella naisella oli kokemusta asiasta:

-Valitettavasti tuon kaltaisia ihmisiä oikeasti löytyy, been there done that! Koko tapaamisen/tilaisuuden ajan täytyy vähintään olla laittamassa toiselle viestiä, koska muuten oot pettämässä. Pari kuvaa tunnissa ympäristöstä ja itsestäs on minimi, ettet vain ole vaihtanut salaa paikkaa etuovella kyttäävältä partnerilta huomaamatta. Tästä huolimatta saat vähintään seuraavat viis viikkoa olla vakuuttelemassa milloin mitenkin, ettet tehnyt mitään sopimatonta. Ja auta armias jos vahingossa erehdyt näkemään läheisiä/sukulaisias, sit vasta sitä onkin koko ajan pettämiset mielessä ja käynnissä.

Onneksi jotkut kertoivat nähneensä kysymyksen jo vuosia sitten, ja että kyseessä olisi sittenkin vitsi. Toivotaan niin. T: Me kotiemme miehet.

 

Aiheet: