Jethro laihtui 40 kiloa ja paljastaa vihdoin yksinkertaiset niksinsä

Laihtunut kiinteistökeisari ei turvautunut ihmedieetteihin.

15.06.2019

Como uutisoi toissapäivänä suoranaiseksi nettihitiksi muodostuneesta kiinteistökeisari Jethro Rostedtin laihdutusoperaatiosta. Mies on pudottanut painoaan 40 kiloa eikä häntä ole tuntea.

Hyvinvointisivusto julkaisi hänestä häkellyttävät muutoskuvat ennen ja jälkeen, ja Jetri kertoi haastattelussa, että hän pystyy jo solmimaan kengännauhansa ihan itse.

Kuinka Jeti sitten laihtui? Mies on avautunut siitäkin hyvinvointisaitilla.

-Olen vuoden alusta käynyt viittä kuutta päivää lukuunottamatta lyllertämässä juoksumatolla – joka päivä, reippaasti kävellen. Joskus vääntelen noita muita laitteita tai sitten yhtä konetta, missä noustaan rappusia.

Hän ohjeistaa:

-Tee siihen elämääsi muutos. Nyt! Ei huomenna. Nyt! Syö hiukan vähemmän (ei mitään pelkkää porkkanaa ja puuroa, sitä ei kestä kukaan pidempää aikaa), mene salille tai lyllerrä maastossa. Ihan sama kunhan lähdet liikkeelle nyt. Jos MÄ pystyn tähän, sä pystyt varmasti myös. Elämä on lyhyt. Anna palaa. Lupaan, ettet pety ja jo tulevasta kesästä tulee törkeän hieno, muutaman kilon kevyempänä ja pirteämpänä. Jetin 6 tehovinkkiä laihtumiseen löytyvät myös saitilta, tästä.

Lisää luettavaa