Jos ihmettelitte mihin Janita Lukkarinen on kadonnut…

Hän aloitti bloggaajana.

Janita Lukkarinen on tehnyt viime päivinä harvemmin Instagram-päivityksiä.

Hän on sen sijaan aloittanut blogin pitämisen.

Osoitteessa https://juanitapupuwarrior.blogspot.com/ eli Juanitapupusoturi toimii Janitan uusi Cancerfighter- eli Syöpätaistelija-blogi.

Nainen on ehtinyt kirjoittaa siellä paitsi syövän aiheuttamasta väsymyksestään, myös nettikiusaamisesta ja TENS-kipuhoidosta. Näin Janita kiusaamisesta:

-On inhottavaa kuinka sorrettua sorretaan, puhun nyt esimerkkinä itsestäni – sairastan syöpää, olen saattohoidossa – mähän olen silloin oivista oivin kohde purkaa omaa pahaa oloa tai mulle on helppo v*ttuilla, koska mitä mä täältä käsin voin, en mitään ja jokainen tietää sen.

-Nyt ymmärrän sen, kun sanotaan että heikoimpien kimppuun on helppo hyökätä – koska he ovat kyvyttömiä puolustamaan itseään samalla tasolla kuin vahvempi olisi.

-Eniten mua silti kummastuttaa, mistä näiden kiusaajien aika tulee, eikö heillä oikeasti ole omassa elämässä tarpeeksi tekemistä ja kiireitä, jotta ei edes kerkeäisi harrastamaaan tätä kuuluisaa nettikiusaamista, tai kiusaamista ylipäätään. Mikä omassa elämässä täytyy olla niin päin prinkkalaa, että se täytyy purkaa muille kiusaamisen muodossa. Miksi ei vain voisi löytää sitä kultaista keskitietä jota kulkea ja mennä vaikka ammattiauttajalle purkaamaan sitä pahaa oloa…

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut