Julkkiskaksikko Kuopiossa – riidan haastamista, homottelua: ”Kuopiolaiset ovat tällaista alkuperäiskansaa”

04.03.2017

Hottis-ohjelmasta tuttu veljeskaksikko Juha Immonen ja Joni Virtanen ovat vierailleet Kuopiossa. Ja sehän ei ole mennyt kuin Strömsössä, kun kaksi julkisesti ja näyttävästi homoseksuaalia julkkispoikaa käyskentee Itä-Suomen piäkaapunnin torilla.

-Toissailtana yöelämässä tuli vähän riidanhaastajaa vastaan, sekä päiväsaikaan, ihan ostoskeskuksessa paikalliset kalakukot huuteli asiattomuuksia, kertoilee blogissaan Joni.

Kaksikko kertoo antaneensa heidän huutaa.

-Kuopio on vähän tällainen takapajula, jossa homous saa ihan uudet mittasuhteet kuin esimerkiksi etelässä päin. Sen tarkoitus jo ymmärretään (siellä) hyvin, suurin osa ainakin, täällä Kuopiossa se on vähän kuin jokin uusi juttu, mitä opetellaan vielä käsittämään, onhan se suloista nähdä tälläista ”alkuperäiskansaa”, lähtökohdat hyvin simppelit, eli asuttu aina samassa pikkukaupungissa, samojen naamojen keskellä, onhan se varmasti pelottavaa,  kun he näkevät uusia ihmisiä, mies vuodattaa.

Joni kertoo pitävänsä huolen, että sankarit kasvavat ulos tynnyristä.

-Meille saa tulla juttelemaan ja kysymään kuulumisia, sillähän ne ennakkoluulotkin karisevat.

Joni vielä naurahtaa blogissaan:

-Btw nuo huutelijat näyttivät muuten ihan yhtä homoilta kuin mekin Juhan kanssa, ehkä siinä olikin jotain ihastumisen tynkää ilmassa.

Lisää luettavaa