JVG:n kundien poskettomat liikevoitot – voiko kukaan tehdä näin rahaa?

Jare Joakim Brand ja Ville-Petteri Galle ovat yhtä kuin JVG. Como selvitti heidän rahaisat asiansa.

Molemmat JVG:n äijistä omistavat omat yritykset ja Jare istuu Ville-Petterin yhtiön hallituksessakin. Miten heillä menee?

Otetaan ensin Ville-Petterin omistama Ville Galle Oy. Homma on ollut yhtä nousukiitoa. Liikevaihto on noussut joka vuosi, viimeksikin 32 prosenttia. Se oli tilinpäätöksen mukaan 455 000 euroa, ja viivan alle jäi huikaisevat 264 000 euroa. Liikevoittoprosentti on näin ollen ällistyttävä 72 prosenttia. Jo kymmentä prosenttia pidettäisiin hyvänä.

Jaren omistama J Brand Oy noudattelee samaa kaavaa. Siinäkin liikevaihto ja tulos ovat olleet koko ajan nousukiidossa. Viimeisin liikevaihto oli 494 000 euroa ja voitoksi muodostui 330 000 euroa. Liikevaihto nousi hänelläkin samaiset 32 prosenttia, mutta voittoprosentti on käsittämätön: alun 84 prosenttia!

Molemmat höpönassuista ovat vielä Pinnacle Helsinki Oy:n puikoissa. Jare on hallituksen puheenjohtaja, toinen ilveksistä hallituksen jäsen.

Tämä yritys on viimeiset neljä vuotta noussut sekin tasaisesti. Nyt liikevaihto oli 1,2 miljoonaa. Viivan alle jäi 40 000 euroa.

 

Aiheet: