Käärijä osallistuu todelliseen erikoistapahtumaan – kannattaa olla kärppänä valmiina, kaikki eivät välttämättä mukaan mahdu!

Käärijä esiintyy Porissa.

13.04.2023

Porispere-festivaalia on järjestetty vuodesta 2011 alkaen.

Tänä vuonna Porispereä 2023 vietetään 4.-5. päivä elokuuta. Minispere on Porisperen sunnuntaipäivästä kasvanut koko perheelle suunnattu konserttipäivä. Minispereä 2023 vietetään siis 6. päivä elokuuta

Tänä vuonna Minispereä tähdittävät Euroviisu-ennakkosuosikki Käärijä sekä energinen, lapsia ja aikuisia ilahduttava Pikku Papun Orkesteri. Vaikuttajakattaus on aiempia vuosia suurempi ja moninaisempi: YouTubesta ja TikTokista tutut vaikuttajat Ella ja Helmi, Nino ja Ara, Berta sekä Daniel Aleksis suunnittelevat Minispereä varten uniikin lavashown, joka taatusti viihdyttää kaikenikäistä yleisöä.

Minispereen on tulossa perinteiseen tapaan myös runsaasti erilaista alueohjelmaa. Myös huippusuositut vaikuttajien meet & greet -tapaamiset ovat ohjelmassa tänäkin vuonna.

Minispere toteutetaan perinteisellä Lokkilavan alueella, ja tapahtuman tuotannosta vastaa tuttu Porispere-organisaatio. Liput tulivat myyntiin tänään täällä.

Lisää luettavaa