Kale Puontin kohutun rikossarjan ensimmäisessä osassa nähtiin jännä vilahdus

Kukas se siellä?

02.01.2024

Elisa-viihteen kohuttu alkuperäissarja Pasilan Myrkky – Manni pyörähti käyntiin vuoden alkajaisiksi Ruutu plussalla.

Kyse on tv:stäkin tutun kirjailijan ja entisen huumekytän Kale Puontin Pasilan Myrkky -kirjasarjan ensimmäiseen osaan perustuvasta dramatisoinnista. Pasilan Myrkky tarkoittaa Helsingin rikospoliisin huumeosastoa, jossa Kale aikanaan työskenteli. Tässä kuussa ilmestyy jo kirjasarjan kuudes osa, ja peräti neljästä ensimmäisestä on myyty tv-sarja- ja elokuvaoikeudet.

Manni on tarina siitä, kun opiskelija ja vartijana öisin työskentelevä Santeri Manni löytää sattumalta säkillisen amfetamiinia työpaikkansa lähimetsästä. Auttaakseen alkoholistiäitiään pääsemään vieroitukseen, Manni päättää pitää huumeet ja myydä ne. Mannin harmiksi myös moottoripyöräjengi ja huumepoliisi ovat kiinnostuneet piristä.

Jännityksen mestarina tunnetun ohjaaja Alfred Hitchcockin tavaramerkkeihin kuului pienen roolin tekeminen lähes jokaisessa elokuvassaan.

Saa nähdä onko Kale Puonti seuraamassa Alfredin jalanjälkiä. Comon toimittaja nimittäin pisti merkille, että Kale vilahti sarjansa sivuroolissa. Hän istui muiden poliisien kanssa pitämässä päiväpalaveria.

Lisää luettavaa