Karita Tykältä surumielinen päivitys – aviomieheltä melkoinen tempaus!

Valtakunnan kohutuin avioeropari.

23.09.2023

Karita Tykkä täyttää 47 vuotta tänään. Hän on kirjoittanut pitkän päivityksen someen.

-Ikäkriisiä ei ole, mutta ymmärrys elämäni rajallisuudesta – kaikkineen nelisen tuhatta viikkoa, jos selviän 80-vuotiaaksi – on noussut tietoisuuteen viime vuosina vahvasti. Viime vuosina olen miettinyt paljon elämää, sen tarkoitusta, merkityksellisyyttä ja sisältöä, tutustunut syvemmin itseeni ja siihen, kuka todella olen. On tullut aika pysähtyä – on tuumaustauon paikka ja aika miettiä elämää – itseäni tässä hetkessä ja tulevassa. Haluan elää hetkessä, mutta samalla tiedostaen mitä tulevaisuudelta elämääni kaipaan, Karita kirjoittaa ja puhuu esimerkiksi pysäyttävästä surustaan, jonka kohtasi äitinsä uuvuttua vakavaan sairauteen.

-Olen saanut elämältä paljon, mitään en enää pidä itsestäänselvyytenä ja kaikesta olen kiitollinen. Perheestä, ystävistä, rakkaimista, terveydestä, työstä, jota rakastan, yhteydestä, kokemuksista, tunteista…elämästä! Tiedostan, tänä päivänä vahvemmin kuin koskaan aiemmin, etten kulje täällä yksin, joka sekin tuo iloa ja turvaa huomiseen – tiedän, että minua kannatellaan, suojellaan ja rakastetaan. Tästä sanoituksesta taisi tulla sävyltään hiukan surumielinen, se ei kuitenkaan ollut tarkoitukseni. Pohjimmiltaan tämä kirjoitus kumpaan suuresta kiitollisuudesta ja loputtomasta rakkaudesta elämää kohtaan. Kiitos sinulle siellä, jonka kanssa saan kulkea, Karita jatkaa.

Aviomies Petri Tykkä taas on kirjoittanut päivityksen, jota ei voi ainakaan kauniina syntymäpäivälahjana pitää:

– Kiitos sinulle K noista yhteisistä onnellisista vuosistamme. Viimeiset ikävät pari kuukautta olisi saanut kuitenkin jäädä kokematta. Nyt eromme on virallinen ja puolen vuoden päästä lopullinen, Petri kirjoittaa.

Päätös on siis vihdoin tehty.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön KARITA TYKKÄ (@karitatykka) jakama julkaisu

Lisää luettavaa