Kärsivä Eminem: Olen liian kuuluisa deittailemaan

Eminem on paljastanut olevansa aivan liian kuuluisa voidakseen käydä deiteillä.

Hiphopin supertähti on ollut sinkkuna erottuaan vaimostaan Kimberley Scottista. Mies haluaisi kiivaasti uuteen parisuhteeseen, mutta julkisuus tekee tenää naisiin tutustumisessa.

– En käy juurikaan treffeillä, jos sillä tarkoitetaan illallistamista ja leffaan menoa. En vain voi. Ulkona käyminen on aivan liian vaikeaa. Tahtoisin elää parisuhteessa taas jonain päivänä, kukapa ei haluaisi. On vain todella vaikeaa tavata uusia ihmisiä minun asemassani.

Julkisuus ei Eminemin mukaan ole pääsyy, vaan myös luottamuspula naisia kohtaan vaivaa miestä, paljastaa tähti Rolling Stones -lehdessä.

– Minulla on ongelmia luottaa muihin, oli sitten kyseessä naisystävät tai pelkät kaverit. Pohdin aina, mitkä toisen osapuolen motiivit oikeasti ovat. Minulla on pieni lähipiiri, joka koostuu paljolti sellaisista, jotka olen tuntenut jo iät ja ajat.

Naisongelmista huolimatta päihdeongelmat ovat silti artistin mukaan jo taakse jäänyttä elämää.

– Tällä hetkellä kaikki on kunnossa. Olin ongelmissa vielä pari vuotta sitten, mutta koen että nyt olen saanut asian hallintaan. Joudun työskentelemään asian kanssa silti vielä jonkin aikaa.