Käsidesit testattiin – tämä tuote vei voiton

Tämä käsidesi ei liity juttuun.

Markkinoilla on vaikka kuinka paljon käsidesejä. Jotkut tahmaavat, jotkut haisevat niin että lentää yrjö, joitakin ei meinaa saada irti pullosta, toiset ruilahtavat housuille niin että joku luulee että virtsasit allesi.

Niinpä oli syytä testata käsidesit.

Hymy-lehti paneutui aiheeseen. Painetussa lehdessä läpikäytiin testiryhmän seulan kautta peräti kymmenen erilaista käsidesivalmistetta. Niitä riittää, sillä markkinat ovat villit ja suuret.

Testiryhmä arvioi muun muassa tuotteen rakennetta ja koostumusta sekä annostelun kätevyyttä. Myös käsien jälkituntuma ja imeytyminen oli tärkeässä osassa, eli se tahmasiko tuote. Niin ikään hajustekuormaan eli siihen haisiko käsidesi liiallisesti kiinnitettiin huomiota. Mikä tuote sitten voitti?

Voittajaksi sinnitteli Medisoftin käsidesi. Arvosteluryhmä toteaa siitä:

Sininen pumppupullo on kätevä käyttää, haju on aivan ”normaali” tai olematon, ei häiritsevä. Tuote ei tahmaa ja on rakenteeltaan hyvä. Perusvarmaa tavaraa, joka ei petä. Viime aikoina silmiin on sattunut kaupoissa sama tuote, mutta ilman pumppuominaisuutta. Siinä annostelun hoitaa hivenen haastavampikäyttöinen ”liukuannostelija”. Toivottavasti pumppupulloa valmistetaan vielä normaalisti. Tässä testissä nähtiin kuitenkin pumppupullo. Käsidesi ei ole edes kalleimmasta päästä.

Kuva tuotteesta alla:

 

Aiheet: