Kauniin brassimallin aivan hirveä kohtalo: Kauneusleikkaukset johtivat tähän!

05.01.2015

Brasilialaismalli Andressa Urach on joutunut maksamaan kovan hinnan.

Kaunotar on ollut ainakin yhdeksässä kauneusleikkauksessa viimeisen viiden vuoden aikana. Panostus tuotti tulosta, sillä hän sijoittui vuonna 2012 Miss Bum Bum –kilpailussa toiseksi.

Ongelmat kuitenkin alkoivat tämän vuoden heinäkuussa. Urach kertoi poistattaneensa molemmista yläreisistään 400 millilitraa täyteainetta, koska hän oli alkanut tuntea olonsa epämukavaksi. Kaunotar oli saanut myös kuulla, että täyteaineet olivat alkaneet tuhota hänen kudoksiaan.

Nyt Mirror-lehti kertoo tilanteen lähteneen huononemaan marraskuussa. Urach oli joutunut hakeutumaan sairaalaan vasempaan jalkaan tulleen infektion vuoksi. Häntä yritettiin myöhemmin operoida kahdesti, mutta molemmat leikkaukset epäonnistuivat. Urach oli joutunut lopulta septiseen sokkiin, ja häntä hoidettiin pitkään teho-osastolla. Jossain vaiheessa lääkärit olivat epäilleet, että hänen toinen jalkansa jouduttaisiin amputoimaan. Kovien kipujen vuoksi Urach on saanut morfiinia koko sairaalassaoloajan.

Nyt kaunottaren tilanne on kuitenkin paranemaan päin. Hänen äitinsä kertoo Twitterissä, että kipulääkkeen antaminen aiotaan lopettaa. Andressa pääsee pikku hiljaa kokeilemaan istumista ja kävelemistä.

 

Lisää luettavaa