Kiira Korven rajut onnettomuuskuvat

Onneksi selvisin säikähdyksellä, toteaa Kiira.

27.10.2022

Ex-taitoluistelija Kiira Korpi kertoo joutuneensa runsas viikko sitten Yhdysvaltain-matkallaan New Yorkissa rajuun onnettomuuteen. Hän on julkaissut vammoistaan myös kuvia sometilillään Instagramissa.

Jostain syystä Kiira pyörtyi ja kaatui kerrostalon käytävällä. Hän löi päänsä ja kasvonsa pahasti kivilattiaan.

– Ihme, että selvisin vain aivotärähdyksellä, nenän murtumilla ja useilla tikeillä kasvoissani ja päässäni, Korpi kirjoittaa.

Ruhjeita tuonut onnettomuus on vaikuttanut myös henkisesti. Korpi toteaa, että on tuntenut usein pelkoa siitä, etteivät ihmiset auttaisi, jos hänelle sattuisi jotain.

– Luulen, että tämä onnettomuus ”repäisi” paitsi kasvoni myös sydämeni eräällä tavalla. Niin monen auttavan ihmisen vuoksi olen alkanut käsitellä vanhaa pelkoani ja todella luottamaan ihmisiin ja itseeni uudella tavalla.

Hän kiittää myös puolisoaan Pekkaa, joka matkusti hänen tuekseen toiselta puolelta maailmaa. Hän vetoaa myös ihmisiin:

– Ole kiltti, ja lähetä minulle rukous tai rakastava ajatus, jotta parantuisin kunnolla ja löytäisin enemmän iloa, rauhaa ja vapautta väsyneeseen sydämeeni. Otan kaikki lämpimät toivotukset vastaan suurella kiitollisuudella ja arvostuksella, Kiira Korpi päättää koskettavan kirjoituksensa.

Voit katsella kuvia nuolta painamalla:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Kiira Korpi (@kiira_korpi) jakama julkaisu

Lisää luettavaa