Kohu hautajaisten jälkeen: 25-vuotiaalla oli useita tyttöystäviä – jo kahdeksan saanut HIV:n!

16.11.2014

25-vuotiaan romanialaismiehen, Daniel Decun, hautajaiset ovat nousseet kansainväliseksi uutisaiheeksi. Hän oli viettänyt railakasta elämää ennen menehtymistään tuberkuloosiin.

Niinpä nuorukaista saapuikin hyvästelemään lukuisia ex-tyttöystäviä tai lyhyempiä tuttavuuksia. Naisjoukko järkyttyi toden teolla, kun suurin osa heistä sai kuulla vasta hautajaisissa heidän rakastajansa olleen hiv-positiivinen. Jo kahdeksan naisen on todettu saaneen tartunnan. Romanialaisneitosten lisäksi myös muiden on syytä olla huolissaan. Miehen äiti on nimittäin kertonut poikansa asuneen vuoden ajan Italiassa, mutta tarkemmasta asuinpaikasta ei ole tietoa.

Daniel oli saanut hiv-tartunnan 12-vuotiaana sairaalassa. Äiti väittää poikansa aina kertoneen seuralaisilleen hivistä. Perhettä hoitaneet kaksi lääkäriä ovat kuitenkin eri mieltä. He olivat suunnitelleet kertovansa nuorukaisen viruksesta huomattuaan tämän vilkkaan seuraelämän. Heidän mukaansa äiti oli kuitenkin uhkailullaan saanut heidät pitämään suunsa kiinni.

Asiasta on käynnistetty poliisitutkinta. On mahdollista, että äiti joutuu vastuuseen poikansa teoista, mikäli hän on ollut mukana salaamassa tämän hiv-positiivisuutta. Asiasta uutisoi tänään Mirror.

Lisää luettavaa