Kohukaunotar Elena Vikström raivostui siitä mitä Tuomas Enbuske tokaisi hänestä Olli Rehnille: ”Enbuske on minulle anteeksipyynnön velkaa!”

07.03.2015

Torstaina Aki Linnanahteen ja Tuomas Enbusken vieraana Enbuske Linnanahde Crew -ohjelmassa istunut kohukaunotar Elena Vikström on käärmeissään ja sitä mieltä, että juontaja Enbuske on julkisen anteeksipyynnön velkaa.

-Hän pyytää anteeksi seuraavassa suorassa lähetyksessä, jos hänessä itsessään on yhtään miestä, Elena tomuttaa.

Kyse on siitä, että Elenan jälkeen studioon tuli haastateltavaksi politiikan raskassarjalainen Olli Rehn, jolle Enbuske höläytti sanoa tähän tyyliin: ”Teillähän on keskustan euroryhmässä vähän samanlainen tapaus kuin äskeinen haastateltavamme, eli mies joka tykkää käyttää korkokenkiä.”

Elena on sukupuolensa korjannut henkilö, joka on tuntenut eläneensä väärässä kehossa.

-Se oli loukkaavaa ja minua alas painavaa. Sanoin asiasta hänelle ohjelman lopuksi takahuoneessa, mutta hän kiisti puhuneensa, vaikka senhän kaikki kuulevat ja näkevät Katsomo-palvelussa. Saan sanoa olevani loukattu jos joku laukoo noin törkeitä juttuja suorassa lähetyksessä! Tuomas varmaan luuli olevansa vitsikäs, mutta se meni aika reilusti loukkauksen puolelle, Elena toteaa.

Lisää luettavaa