Kotimainen tosi-tv:stä tuttu myöntää: ”Poseerasin nakukuvissa, kun vanha pervo kehui tekevänsä minusta kuuluisan – makasin myös tuottajan kanssa biisin saadakseni”

20.02.2017

Hottikset-tv-formaatista tutuksi tullut Joni Virtanen kertoo olleensa nuorempana suorastaan kipeän huomionkipeä.

Hän teki lähes mitä tahansa saadakseen julkisuutta. Nyt hän katselee samanlaisessa elämäntilanteessa olevia nuoria ja pudistelee päätään.

Virtanen kertoo päätyneensä nakukuviin. Niihin hänet houkutteli hänen mukaansa joku ”vanha pervo”, joka kehui tekevänsä hänestä jenkeissä asti kuuluisan.

-Makasin myös tuottaja/muusikon kanssa, joka lupasi tehdä mulle biisin, no sitähän ei luonnollisesti tullut, eihän se mies kertonut tietenkään mulle, etten osaa laulaa. En tajunnut, että on löydyttävä taito, oletin kaiken onnistuvan vaan, koska halusin sitä niin kovasti. Näitä tarinoita riittää… En koe olevani suinkaan ainoa vastaava tapaus, heitä riittää.

-Kiinnostus julkisuuteen kumpuaa varmaankin meillä monilla koulukiusaamisesta, halusimme olla suosittuja huomion keskipisteenä, ajattelimme julkisuuden tuovan ihailua paljon osaksemme. Loppupeleissä negatiivinen huomio käy yhtä hyvin, kunhan tulee huomatuksi ja sen johdosta alkaakin provosoimaan kahta kauheammin saadakseen jonkinlaista reaktiota,Virtanen miettii blogissaan.

Lisää luettavaa