Kouvolaa pidetään Suomen rumimpana kaupunkina, mutta nyt jysähti: Muuta Kouvolaan, saat työpaikan ja ilmaisen OMISTUSasunnon!

Eikös aprillipäivä mennyt jo?

23.06.2020

No onhan se hemmetti ruma. Kouvostoliitto. Kouvola. Ei pääse yli eikä ympäri.

Mutta nyt sen saa unohtaa. Kouvolasta kajahtaa.

Kouvolan Lakritsi -firmalla on meneillään erikoinen kamppis. Näin se kuuluu:

Hei sinä, muuta Kouvolaan! Annamme sinulle työpaikan ja omistusasunnon. Ihan oikeasti. Saat työpaikan Kouvolan Lakritsilta. Lähtökohtaisesti työpaikka on lakutehtaan tuotannossa, mutta kaikki on kiinni sinusta ja osaamisestasi! Saat ikiomaksesi Kouvolan Kuusankoskella sijaitsevan kerrostaloasunnon. Yksiössä on noin 40 neliötä. Asunto on kauttaaltaan remontoitu. Se myös kalustetaan tarvittaessa!

Erikoisessa tempauksessa on kyse siitä, että Kouvolan Lakritsi valmisti keväällä yli 800 kiloa painavan maailman suurimman makeispussin, joka pääsi Guinnessin maailmanennätysten joukkoon. Pussi lahjoitettiin Järvenpään K-Citymarketille, joka taas valittiin viime vuonna maailman parhaaksi ruokakaupaksi.

Tästä kauppias Markku Hautalalle ja lakutehtailija Timo Nisulalle syntyi ajatus laittaa hyvä kiertämään ja auttaa konkreettisesti edes yhtä ihmistä. Lisätietoja saa täältä: Uusi alku Kouvolassa

Lisää luettavaa