Krista Kosonen paljasti, miten nousi tähdeksi maailmalla: ”Ensimmäinen vaihe on…”

Krista tekee komeaa uraa.

06.10.2022

Krista Kosonen elää urallaan komeaa nostokautta.

Krista on ollut Suomessa tähti jo pitkään, mutta tällä hetkellä hän tekee hienoa uraa myös ulkomailla. Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen suuressa henkilökuvassa hän kertoo laajasti elämästään.

Episodi-elokuvalehdelle hän antoi haastattelun vuonna 2021. Tuolloin hän paljasti, miten on päässyt urallaan siihen asemaan, missä nyt on. Kaikki uralla eteneminen on vaatinut kovaa työtä, mutta sattumallakin on oma sanansa sanottavana.

”Se on myös tuuria, että osut oikeaan kohtaan ja juuri sinun kaltaistasi etsitään. Ihan hyvänä esimerkkinä vaikka tuo Blade Runner 2049. Oli järjettömän pitkät koekuvaukset. Ensimmäinen vaihe on päästä koekuvaukseen. Sitten he päättävät lähettää sen eteenpäin”, Krista sanoi ja jatkaa:

”Sitten tuli tärkein: Denis Villeneuve (Blade Runner 2049:n ohjaaja) haluaa hänet. Mutta se ei tarkoita vielä mitään. Siinä kesti useita kuukausia, ja kyse oli kahdesta kohtauksesta. Saatika sitten isommassa roolissa. Jasper Pääkkönen Spike Leen leffassa on ihan massiivista. Varmaan nyt meilläkin on alkanut tulla se asenne, joka ruotsalaisilla on jo takanaan. Jenkeissä tunnutaan arvostavan pohjoismaisia näyttelijöitä siitä, että heillä on joku craft, kuten sanotaan. Koulutus ja taidot”, Krista paljasti Episodille täällä.

Lue koko Krista-haastattelu Episodin sivuilta täältä.

Lisää luettavaa