Kuluttaja kilahti F-Securelle: Te itse olette suurin virukseni!

17.02.2017

Kuluttaja kertoo sosiaalisessa mediassa ostaneensa F-Securelta Safe-tietoturvan viidelle koneelle vajaan sadan euron hintaan vuodeksi. Häntä ärsyttää, ettei palvelu toimi.

-Ostin tällaisen aiempanakin vuonna. Nyt sain koneelle muistutuksen että tuote on menossa vanhaksi. Sellainen pop-up pulpahti siihen. No, kirjauduin tililleni, maksoin tuotteen ja luulin pääseväni rauhaan, kuluttaja murmattaa.

Luulo oli turha. F-Securen ”Uudista Safe-palvelusi”-mainos pulpahtelee alituiseen kuluttajan harmiksi.

-Vittu F-Secure on pahin virukseni ikinä. Saan kohta päänsäryn tuosta perkeleen muistuttelusta.

Kuluttaja on yrittänyt kirjautua palveluun, jossa näkyy aivan selvästi, että palvelu on uudistettu ja voimassa. Siitä huolimatta F-Securen viesti ilmestyy alituiseen koneelle.

-Päätin sitten ottaa heidän kuluttajachattiinsa yhteyttä. Rämmin siellä englanninkielisissä valikoissa ja sain valituksi tämän kansainvälisen suomalaisyrityksen suomalaisen asiakaspalveluchatin. Työstä kävi. Tämän jälkeen jäin odottamaan vastausta. Odotin varmaan 20 minuuttia, jonka jälkeen yhteys suljettiin, mies jylisee.

Hänen mielestään tämä kaikki on kovin noloa tietotekniikkayritykselle, joka on pörssissä ja pyörittää yli 130 miljoonan liikevaihtoa.

Lisää luettavaa