Legendaarisen suomalaisbändin mitta täyttyi: Nyt v-tu oikeuteen!

Hausmyllyä luotsaavan Enzo Pulkkisen mitta on täysi.

YouTube

Ysärimagneetti teki uuden tulemisensa uudella kokoonpanolla tänä kesänä esiintyen muutamilla festareilla. Keikkailu aloitetaan isolla kädellä syksyllä. Joukkoon on liittynyt muun muassa naisvokalisti.

On vain pilviä taivaalla. Ennen uutta kokoonpanoa Hausmyllystä eronnut muusikko on pistänyt kasaan Housemylly-nimisen bändin. Jokainen ymmärtää, että kun se coveroi Hausmyllyä, kuulostaa jo foneettisesti samalta ja niin edelleen, sekaantumisen vaara on todellinen.

Enzo kertoo omistavansa Hausmyllyn kaikki oikeudet. Hän on konsultoinut asiasta muiden muassa tavaramerkkilainsäädäntöön perehtyneitä media-alan ihmisiä, jotka ovat antaneet miehelle synninpäästön. Hausmylly on Enzon omaisuutta, eikä nimen Housemylly käyttö tribuuttiorkesterina ole oikein.

Enzoa ärsyttää, että ravintolatkin sekoittavat asian. Housemyllyä on mainostettu Hausmyllynä.

-Huomenna lähtee Salosta vastaan oikeudenkäynti nimestä Hausmylly vastaan Housemylly. Jätkä tekee vittu keikkoja Hausmyllyn pohjille, ratsastaa Hausmyllyn maineella, vittu siihen tulee nyt totaalinen stoppi, se sotkee liian paljon Hausmyllyä, joka aloittaa nyt keikailun. Mua vituttaa että Salosen poika rahastaa mun maineilla ja biiseillä, Enzo tykittää Facessa.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut