Lohjalla korukonnia – iäkäs nainen menetti tuhansien arvosta koruja

Poliisi kaipaa apua.

18.09.2023

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii törkeänä varkautena tapausta, jossa kahden miehen epäillään anastaneen iäkkäältä lohjalaisnaiselta koruja lauantaina 16.9. Poliisi pyytää nyt havaintoja epäillyistä tekijöistä.

Heikohkoa englantia puhuneet miehet olivat lähestyneet naista tämän saapuessa kotiin. Miehet olivat auttaneet naisen sisälle asuntoon ja puhuneet taloyhtiössä mukamas alkavasta remontista. Toinen miehistä oli auttanut naista ottamaan ulkotakin päältä samalla, kun toinen oli kiertänyt kodissa noin viiden minuutin ajan.

Pian miesten poistumisen jälkeen nainen oli havainnut, että hänen kaulastaan oli kadonnut kaksi kaulakorua ja myös lipastosta puuttui erilaisia koruja. Korujen yhteisarvo on useita tuhansia euroja.

Poliisi pyytää nyt havaintoja tapaukseen liittyvistä noin 30-vuotiaista miehistä, jotka ovat liikkuneet Lohjalla Paikkarinkadulla kello 16 jälkeen lauantaina 16.9. Toinen miehistä on pitkä, arviolta yli 185 senttimetriä pitkä. Toinen taas oli selvästi lyhyempi, arviolta noin 170 senttimetriä. Miehillä oli tummat, lyhyet hiukset ja he olivat ihonväriltään hieman vaaleaihoista tummempia.

Yllään heillä oli siistit pusakkamalliset takit. Havaintoja voi välittää sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031 (vastaaja).

Lisää luettavaa