Maijasta, 20, kohutaan maailmalla – katso mitkä kuvat!

20-vuotiaan Maija Mattilan tarina on saavuttanut huomiota maailmalla.

Useat lehdet ja sivustot maailmalla ovat kirjoittaneet 20-vuotiaasta Maija Mattilasta BBC:n julkaistua hänestä jutun.

Maija on downin syndrooman omaava nuori ja viehättävä nainen, joka haaveili mallin urasta ja on jo saanutkin toteuttaa upeita kuvauksia.

Maija päätti lähteä toteuttamaan unelmaansa nähtyään Suomen Huippumalli haussa -sarjaa. Hän oli tuolloin 14-vuotias. Suomalais-nigerialainen Maija on panostanut viime aikoina uraansa ja pitää sitä hyvänä harrasteena.

Samalla hän raivaa tietä down-malleille ja ennakkoluuloja erilaisuuden ympäriltä. Alla upeita kuvia Maijasta. Lisää näet klikkaamalla Instagramin nimitunnusta.

 

Olin @tyyli_com'in muotikuvauksissa ja tapasin @suomenhuippumallihaussa-juontajan ja stylistin Maryam Razavin. ❤ Harjoittelimme mallikävelyä ja kerroin unelmastani. Linkki juttuun löytyy Facebook-sivultani. Kiitos äiti kun olet tukenut minua unelmassani, ja ihanaa äitienpäivää kaikille äideille! ❤ #maijamattila #photoshoot #modellife #model #kiitosäiti #ilovefashion #Repost @tyyli_com with @repostapp ・・・ 19-vuotias Maija Mattila tähtää ammattimalliksi. Puoliksi nigerialainen nuori nainen raivaa edestään Downin syndroomaan liittyviä ennakkoluuloja. Tulevaisuudessa Maija toivoo, että voisi tehdä työtä toisten ihmisten kanssa. Hän on saanut hyvää ja kannustavaa palautetta mallin töistään. Kuva: Riitta Heiskanen Tyyli: Maryam Razavi Meikki ja hiukset: Aino-Sofia Kojonen @riittahei2 @maryam.razavi @ainosofiakojonen @maijamattila_official #model #photoshoot #fashion #style #tyylicom #ilona

Henkilön Maija Mattila Official (@maijamattila_official) jakama julkaisu

Aiheet: