Marika Fingerroos antoi sekstailuvinkkinsä: Aina on aikaa!

Parisuhdeneuvoja.

10.07.2022

Marika Fingerroos viettää kuumaa kesää avattuaan oman aikuisten lelukauppansa Sain.fi keväällä. Tuotetestauksen ohessa pyörii normaali arki ja arjen askareet.

– Mun arkeeni kuuluu aivan normaaleita asioita kuten kotipihan laittoa, lasten kanssa puuhailua, heppoja ja aikuisten aikaa. Onneksi emme asu taajamassa, sillä tapanani on hoitaa hevosia ihan pelkissä alusvaatteissa. Jokuhan saattaisi pahastua, kun näkisi minut pyörimässä pelkissä pikkuhepeneissä, nainen naurahtaa ja antaa esimerkin:

– Olin just toissa päivänä ulkona stringeissä ja rintsikoissa hoitamassa hevosia, tuli hirmuinen sadekuuro. Jatkoin töiden tekoa ja huomasin, että naapurin mies tuli ulos viereiselle kasvimaalle ”kastelemaan” kukkia.

Moni kysyy Marikalta kuinka tämä hoitaa parisuhdetta kiireiden keskellä.

– Lapset ja aikuisten ajan saa hyvin ujutettua yhteen, jos oikeasti molemmat sitä haluaa, eli kumoan myytin, ettei pikkulapsiarjessa olisi aikaa… tekosyitä ne silloin on.

Marika antaa vinkkinsä:

– Kotiaskareiden tai pihatöiden ohessa on hyvä kosketella ja kuiskailla toisen korvaan. Tämä voi onnistuessaan korvata esileikin ja hommiin voi ryhtyä nopeasti. Akti itsessään voi olla hyvinkin pikainen.

– Puhuminen tai seksihalun viestiminen puhumalla voi olla toisille hankalaa. Sopikaa vaikka joku merkki, joka kertoo kumppanille, että olisit halukas tai valmis. Se voi olla vaikka joku esine, joka normaalisti on kaapissa tai laatikossa piilossa. Sen nostaminen esille voi toimia merkkinä.

– Pienten lasten perheessä kannattaa käyttää hyväkseen päiväuni- tai leffahetket. Yhteiset suihkuhetket ovat erittäin hyviä. Varsinkin lelut, jotka on kiva ottaa suihkuun mukaan. On siellä suihkussa sitten kumppanin kanssa tai yksin.

Marika naurahtaa, kun häneltä kysyy miten firman aloittaminen on vaikuttanut seksielämään.

– Voisi leikkisästi sanoa, että meillä harrastetaan joka päivä seksiä, oli mies kotona tai ei.

Lisää luettavaa