Markkinoille on tulossa seksivoide, joka saa jopa suurimmat pervot hämmennyksiin – tämä erikoinen tuote ei ole todellakaan kaikille

13.10.2016

Stay Wicked -brändi valmistaa gootahtavia vaatteita asiaan kuuluvalla intohimolla.

Nyt yritys on tuomassa markkinoille tuotetta, joka saa jopa monien seksiin seikkailunhaluisesti suhtautuvien pikkupervojen suut loksahtamaan auki hämmennyksestä. Stay Wicked on nimittäin tuomassa markkinoille veriliukuvoidetta.

Oikeasti verestä ei sentään onneksi ole kyse, vaan Stay Wickedin omistajat Christopher Murray ja Kara Dennis haluavat tuoda markkinoille liukuvoiteen, joka näyttää aivan vereltä.

Christopher ja Kara ovat sitä mieltä, ettei heille riitä pelkästään se, että he syövät aamiaisensa Ouija-laudan päältä ja että heillä on ruumisarkku olohuoneen pöytänä. Ei, veriliukuvoiteesta he ovat haaveilleet jo kauan, ja nyt he ovat päättäneet hakea sellaiselle rahoitusta yhteisövarainkeruun kautta. Tavoitteena pariskunnalla on kerätä yhteisövarainkeruun avulla 50 000 euroa.

Eipä tämä ihan kaikille ole, mutta niille, jotka tällaisesta ovat haaveilleet jo pitkään pariskunnan idea tulee kuin (uhri)lahjana taivaalta.

Veriliukuvoiteen rahoitussivuille pääset tästä.

Lisää luettavaa