Marko Anttila on kuollut – nopeasti edennyt sairaus

Marko Anttila on poissa.

30.12.2023

Elonkerjuu-yhtyeestä tunnettu Marko Anttila on kuollut vain 53-vuotiaana.

Yhtye kertoo menetyksestään Facebook-sivuillaan.

– Surullisina kerromme, että basistimme Antero Naali, eli Marko Anttila on menehtynyt eilen 29.12.2023 nopeasti edenneen sairauden murtamana. Meille kaikille on järkytys, kuinka nopeasti asiat ovat edenneet. Vielä lokakuussa Ana oli soittorivissä. Sorsanpesän keikka Seinäjoella jäi ikävä kyllä viimeiseksi, yhtye suree postauksessaan.

– Vuosikymmenet olemme yhdessä soittaneet ja elämää kokeneet. Aivan liian aikaisin mies otettiin elämästämme. Liian monta naurua, laulua ja tarinaa jäi näkemättä ja kokematta. Anan hyväntuulisuus ja hymy tarttui varmasti jokaiseen katsojaan, jokaiseen kuulijaan. Antero antoi aina kaikkensa. Marko oli soittaja isoolla ässällä, pedantti, joka rakasti musiikkia, soittamista ja esiintymistä.

– Jos Antero hurmasi lavalla, oli hän myös asioita pohdiskeleva ja hiljainen mies. Ana ei koskaan valittanut mistään, eikä sietänyt turhaa nuputtamista, – olosuhteet on ne mitä on. Ei liikaa suklaata! Tuhansia tarinoita olisi kerrottavana. Nyt kuitenkin suremme. Kiitos rakas Napakettu, kiitos kaikista yhteisistä vuosista, bändi kiittää.

Lisää luettavaa