Miehellä kolme viikkoa kestoseisokki – kertoo nyt koko kauhean tarinansa

Mies kokeili kipulääkettä, jääpakkausta, kuumaa kylpyä, mikään ei toiminut.

Danny Polaris on muusikko, joka kärsi kestoerektiosta eli priapismista kolme viikkoa. Hän sai sen syötyään ensin Viagraa ja annettuaan sairaanhoitaja-rakastajattaren pistää peniksen varteen piikillä erektiolääkettä.

Nyt hän on kertonut koko kamalan tarinansa Guardianissa. Asiasta kirjoittaa myös suomalainen hyvinvointisivusto. Seisokki ei ole vieläkään laskenut, mutta mies on sentään päässyt jo kotiin sairaalasta.

-Tämä on ollut elämäni pimeintä aikaa. Olin heikossa kunnossa ja verihyytymät olivat vaarassa levitä tärkeimpiin elimiini, joka olisi voinut tappaa minut, Polaris toteaa.

Lopulta tehtiin leikkaus, jossa verta poistettiin. Se toimi, mutta peniksessä oli paljon verihyytymiä, se oli edelleen kova ja miehen tila tuskallinen.

-Minulle annettiin verta ohentavaa lääkettä, antibioottia ja kivunlievitystä.

Hän haluaa lisätä ihmisten tietoisuutta ja varoittaa aiheesta.

-On outoa, että ihmiset ympäri maailmaa puhuvat peniksestäni, mutta käytän tätä tilaisuutena lisätä tietoisuutta ja pelastaa toiset samalta kokemukselta. Jos erektiosi kestää tunteja, mene heti lääkäriin, Danny Polaris toteaa. Lue juttu täältä ja katso kuva kestoseisokista – varoitamme: se on raakaa katsottavaa!

Aiheet: